Verkoopstyling

Verkoopstyling

​90% van de kijkers besluit al in de eerste minuut om een huis wel of niet te kopen. 'Een goed gevoel' speelt hierbij een heel belangrijke rol. De eerste indruk van je huis verdient dus heel veel aandacht.

​Staat je woning in de verkoop en wil je deze zo optimaal mogelijk  (laten) stylen voor foto,s en bezichtigingen? Dan kan ik je daarbij helpen.

Mogelijkheden

​In een 1,5 - 2 uur durende afspraak loop ik samen met jou door de woning en geef bij iedere gewenste ruimte verkoopstyling advies . Het stylen doe je zelfstandig . Je kan tijdens de afspraak eventueel zelf notities maken of ik stel een lijst op met de gegeven adviezen die je binnen 1-2 dagen per mail ontvangt.

kosten:€ 75,00 per afspraak, excl. rijkosten meerprijs voor advies lijst 12.50.

​In een afspraak van 1- 1,5 uur loop ik samen met jou door de woning . Ik maak foto's van de woning en ga daarmee aan de slag met een grof interieurplan inclusief meubel - en accessoire plan. In een vervolg afspraak  van 3,5 - 4 uur  (afhankelijk van de uit te voeren styling ) voer ik het stylingsplan voor je uit om zo de woning verkoop klaar te maken.

​kosten: € 175,00 excl. reiskosten.

 

​Bij verkoopstyling maak ik gebruik van de eigen meubelen en wat er in de woning aan accessoires voorhanden is. Het is mogelijk om eventueel accessoires aan te passen . Dit gaat in overleg.

 

   

 

 

 

 

 

Gastenboek

 • 01-11-2017 - Vandaag een workshop bij sylvie gevolgd.
  De 1 op 1 begeleiding...  lees meer
 • 21-10-2017 - leuke site ziet er heel goed uit.
  mogelijkheden genoeg
  inspiratie genoeg
  goed om...  lees meer
 • 22-09-2017 - wat een mooie site ziet er netjes en verzorgd uit...  lees meer
Plaats een bericht