workshops

Workshop Moodboard maken

​Het maken van een moodboard is meer dan het knippen en plakken van plaatjes, het is een goede manier om jouw woonstijl te ontdekken. Een moodboard is een vertaling van jouw wensen en ideeen op woongebied.

​Tijdens deze gezellige, inspirerende en creatieve workshop ga je na een korte presentatie individueel aan de slag met jouw persoonlijke moodboard. Tijdens het snuffelen in diverse woonbladen help ik je op weg mbv behang-, stoffen, en vloer stalen en zal ik al je vragen beantwoorden, zodat je aan het einde van de workshop volkomen tevreden kan kijken naar jouw eigen moodboard. Aan het einde van de workshop kan je vol met wooninspiratie thuis aan de slag!.

​Workshop moodboard maken is voor 1 tot max. 8 personen en duurt​ ongeveer 2,5 - 3 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers).

​- kosten bedragen 30,00 per persoon

- inclusief alle materialen

​- Koffie/ thee met iets lekkers of drankje met een versnapering

​- een ideale lokatie voor het maken van moodboards te Steenwijk

​- of gewoon bij jou thuis

                                                  

        Leuke cadeautip !

 

 

​Lijkt het je leuk om met vriendinnen, familie, collega,s of gewoon alleen deze workshop te volgen of om een workshop kado te geven mail dan naar Info@studiosamsam.nl of bel 06-41500554 dan maken we een afspraak voor een super gezellige en inspirerende ochtend, middag of avond. kadobonnen zijn te bestellen onder de button kadobon.

​Donderdagavond is helaas niet mogelijk. Buiten een straal van 50 km worden reiskosten in rekening gebracht van 0,19 cent per km vanaf het huisadres (zwartsluis).

 

 

 

 • kadobon
  kadobon

  kadobon moodboard maken

  € 30,00

Gastenboek

 • 28-06-2018 - Ik heb de workshop moodboard maken gevolgd bij Studio Samsam....  lees meer
 • 01-06-2018 - mooie site leuk om een keer een workshop te doen.
  interieur...  lees meer
 • 01-11-2017 - Vandaag een workshop bij sylvie gevolgd.
  De 1 op 1 begeleiding...  lees meer
Plaats een bericht