workshops

Workshop Moodboard maken

​Het maken van een moodboard is meer dan het knippen en plakken van plaatjes, het is een goede manier om jouw woonstijl te ontdekken. Een moodboard is een vertaling van jouw wensen en ideeen op woongebied.

​Tijdens deze gezellige, inspirerende en creatieve workshop ga je na een korte presentatie individueel aan de slag met jouw persoonlijke moodboard. Tijdens het snuffelen in diverse woonbladen help ik je op weg mbv behang-, stoffen, en vloer stalen en zal ik al je vragen beantwoorden, zodat je aan het einde van de workshop volkomen tevreden kan kijken naar jouw eigen moodboard. Aan het einde van de workshop zullen we alle gemaakte moodboards met elkaar bespreken en kan je vol met wooninspiratie thuis aan de slag!.

​Workshop moodboard maken is voor 2 tot max. 8 personen en duurt​ ongeveer 2,5 - 3 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers).

​- kosten bedragen 32,50 per persoon

- inclusief alle materialen

​- Koffie/ thee met iets lekkers of drankje met een versnapering

​- een ideale lokatie voor het maken van moodboards te Steenwijk

​- of gewoon bij jou thuis

​-  een leuke goodiebag !                                                      

Workshop Boost up your colour

​Een kleur kiezen lijkt niet zo moeilijk, je kiest toch gewoon wat je mooi vindt. Maar wat doet die gekozen kleur nou precies met de sfeer in een ruimte en past die kleur wel bij de rest van het interieur? Welke kleuren passen nu juist wel of juist niet bij elkaar?

​Tijdens deze workshop krijg je uitleg over de eigenschappen van kleur en de invloed van kleur op ons als mens. Ook de effecten van kleur in een bepaalde ruimte worden besproken. Daarna ga je zelf aan de slag en maak je je eigen kleurenstaal en maak je een kleurenplan voor de door jou gekozen ruimte.

​Bij deze workshop maak je vooraf thuis een plattegrond van de ruimte die je de BOOST UP wilt geven.

​Deze workshop is voor 2 tot maximaal 6 personen en duurt ongeveer 2,5 - 3 uur

​- kosten bedragen 35,00 euro per persoon

​- inclusief materialen

​- koffie/ thee met iets lekkers of drankje met een versnapering

- een ideale lokatie voor het maken van moodboards te Steenwijk

​- of gewoon bij jou thuis

​Leuke goodiebag !

 

​Lijkt het je leuk om met vriendinnen, familie of collega,s deze workshop te volgen of om een workshop kado te geven mail dan even naar Info@studiosamsam.nl of bel 06-41500554 dan maken we een afspraak voor een super gezellige en inspirerende ochtend, middag of avond. kadobonnen zijn te bestellen onder de button kadobon.

​Donderdagavond is helaas niet mogelijk. Buiten een straal van 50 km worden reiskosten in rekening gebracht van 0,19 cent per km vanaf het huisadres (zwartsluis).

 

 

 

Gastenboek

 • 01-11-2017 - Vandaag een workshop bij sylvie gevolgd.
  De 1 op 1 begeleiding...  lees meer
 • 21-10-2017 - leuke site ziet er heel goed uit.
  mogelijkheden genoeg
  inspiratie genoeg
  goed om...  lees meer
 • 22-09-2017 - wat een mooie site ziet er netjes en verzorgd uit...  lees meer
Plaats een bericht